Valborg

Tittar in enbart för att önska er en trevlig Valborg. Vi ses i maj!
 
 
Taggar: Brasa, Valborg;

Slut på kalaset

Hur kan man bli helt slut av att kalasa? Vi har haft full rulle med mycket barn, mycket fika och mycket paketöppnande. Barnen var lyckliga och vi vuxna hade det nog ganska bra också. 
Med sex småbarn blev ljudnivån rätt hög men det flöt på fint. Vi bjöd på korv med bröd till lunch och marängsviss till fika. Dockhuset som Molly fick i present blev väldigt populär bland alla barnen, och när hon sedan öppnade ett av paketen och hittade ett lektält blev lyckan ännu större.
 
Tack till alla ni som kom och gjorde dagen fulländad för vår 3-åring. Förhoppningsvis sover hon snart gott. Det kommer åtminstone jag att göra om en stund.
 
 
Taggar: födelsedag, kalas;

Poldark

Den andra säsongen av Poldark har börjat och jag sitter bänkad varje lördag. Jag kommer självklart att titta ikväll när avsnitt 3 visas. Har ni sett serien? Jag tycker älskar den! Omgivningarna är vackra och karaktärerna är trovärdiga. Den är inte i samma klass som exempelvis Outlander, men den är lättsam att titta på. Och just såna här serier är precis i min smak. 
 
Året är 1783 och Ross Poldark återvänder från det amerikanska frihetskriget till sitt älskade Cornwall, bara för att upptäcka att hans gamla värld är i ruiner. Hans far är död, den familjeägda gruvan stängd sedan länge, huset fallfärdigt och till råga på allt ska kärestan Elizabeth gifta sig med hans kusin. Han bestämmer sig för att skapa sig ett nytt liv, och trotsa de fientliga krafter som motarbetar honom.
 
 
Taggar: poldark, svt, säsong 2, tips, tv-serie;