En PW i regnet

Det blev en kvällspromenad efter middagen och det var så välbehövligt att få komma ut och röra på sig. Det duggade hela tiden men det gjorde inget. Och när man är fullt upptagen med att prata så tänker man inte på varken väder eller att man motionerar. Perfekt!
 
Planen är att göra om detta i början på nästa vecka. Så himla trevligt om man hittar en promenadkompis som ligger på samma nivå som en själv. 
 
Nu ska jag krypa till kojs och blunda. Sov gott ni med!
 
 
Taggar: Augusti, PW, regn, träning;

Mina shoppingfynd del 1

Hej!
 
Jag är hemma med mina barn nu efter en jobbdag och det är så skönt. Solen skiner så bakdörren står på vid gavel och kaninen är ute och skuttar. 
Jag är trött i kroppen och trött i huvudet så att göra ingenting är rätt skönt. Därför tänkte jag visa lite bilder på vad jag köpte på Gekås i Ullared.
 
Ugnsform och kakfat.
 
Kastruller
 
Klocka. Denna ska jag dock byta plats på. När jag orkar...
 
En liten gunghäst. 
 
Pojkarna vill få i ordning på sitt rum, göra det lite "coolare" så jag köpte denna poster som blev väldigt uppskattad.
 
 
Nu ska jag försöka tänka ut lite middag och det är inte det lättaste idag ;)
Taggar: Gekås, Shopping, Ullared, inredning;

Hemma bäst...

Vi är hemma igen, eller vi har varit hemma sedan halv sju-tiden. Vi var ju först tvungna att hämta barn och kanin hos min mamma. Barnen har haft jätteroligt men är väldigt trötta och samma sak är det för oss vuxna. Vi är helt slut efter en intensiv helg! Men som sagt så har den varit otroligt härlig. 
 
Jag kommer självklart att visa vad vi har shoppat men inte idag. Nu måste jag hoppa in i duschen och förbereda mig för morgondagen då det är jobb igen. Men jag ser fram emot att få komma hem imorgon efter lunch för vi har hela badrummet fullt med tvätt, plus att jag saknat mina barn. Och dem har saknat mig, de kastade sig i min famn när jag kom ♥
 
Vi hörs imorgon!
 
Jackan jag har på mig är ett köp från Gekås.
Taggar: Gekås, Shopping, hemma;