En PW i regnet

Det blev en kvällspromenad efter middagen och det var så välbehövligt att få komma ut och röra på sig. Det duggade hela tiden men det gjorde inget. Och när man är fullt upptagen med att prata så tänker man inte på varken väder eller att man motionerar. Perfekt!
 
Planen är att göra om detta i början på nästa vecka. Så himla trevligt om man hittar en promenadkompis som ligger på samma nivå som en själv. 
 
Nu ska jag krypa till kojs och blunda. Sov gott ni med!
 
 
Taggar: Augusti, PW, regn, träning;

Glada nyheter och en ledig dag

God morgon!
Idag är en ledig dag för mig och då passar det här vädret perfekt, regnet vräker nämligen ner. Jag har tänt alla smålampor och Nyhetsmorgon går på teven. Så mysigt! Molly och jag är ensamma nu så jag tänkte småpyssla lite och inte göra så mycket mer än så idag. 
 
Jag är lite extra glad idag för igår skrev jag på en tillsvidare-anställning. Hur underbart är inte det liksom??!
Jag firade igår kväll med ett glas vin, sedan var jag så trött att jag gick och lade mig. Jag somnade nästan på en gång och har faktiskt sovit hela natten. Det var otroligt välbehövligt eftersom jag har sovit uruselt dem senaste veckorna. 
 
Ikväll är det planerat att ta en PW med en tjej här i Hummelsta men om det regnar lika mycket ikväll så kanske vi tar det en annan dag. Nu ska jag ta en till kaffe för jag blev väldigt sömnig helt plötslig. Nackdelen med lediga regniga dagar...
 
 
Taggar: tillsvidareanställning, undersköterska, äldreomsorg;

Shoppingfynd från Gekås del 2

Hej!
Jag hinner inte blogga så mycket när jag börjar jobba tidigt på morgonen och sedan ska hämta barn, ge dem mellis och städa här hemma innan det är dags att börja med maten. Det är verkligen tillbaka till verkligheten numera, med jobb och vardagsrutiner. 
Imorgon är jag inte hemma förrän vid fem så då blir det en riktig långdag för oss alla. Ungefär som de flesta familjer har det varje dag antar jag. Jag är så glad att jag inte jobbar hundra procent. För mig är familjen och fritid så otroligt viktigt. 
 
Om en liten stund är förhoppningsvis min man hemma för jag är så väldigt trött idag. Alltså, inte bara trött efter en jobbdag utan olidligt trött. Om jag lade mig ner nu skulle jag somna. Kan delvis bero på att dottern är lite orolig på nätterna. Hoppas hon lugnar sig snart!
 
Nu ska jag fortsätta laga mat!
 
 
Detta handlade jag till Molly och hon blev så glad, har lekt med det varje dag sedan dess.
 
Och så blev det förstås en massa ytterkläder till barnen. 
Taggar: Gekås, Shopping, Ullared, leksaker, vardagen;