bloggtips

God morgon!
 
Min dag började bra med en lång sovmorgon till åtta. Lite senare åt vi en mysfrukost hela familjen och jag tränade på crosstrainern efteråt. Men efter duschen gick luften ur mig så nu ligger jag på sängen och surar. Jag känner mig otroligt trött och jag vet att jag har sovit lite halvdåligt i natt, så förhoppningsvis känner jag mig piggare när jag har vilat en stund.
 
Vi hade en otroligt mysig kväll igår och när våra vänner åkt och barnen somnat var det så där härligt tyst och lugnt. Jag satt bara och njöt av lugnet och stunden med min man. Vi sa inte så mycket, småpratade lite och småtittade på teven. Underbart!
 
Jag är lite sugen på att åka in till stan och vandra runt i några butiker. Det kanske bättrar på mitt humör. Det är ju faktiskt en väldigt fin dag med sol och blå himmel. 
 
Jag måste tipsa om denna tjej som jag börjat följa på Instagram. Bilden är lånad av Google men spana in hennes blogg HÄR. Eller sök upp henne på Instagram. Hon har en jättefin klädstil som jag är så avundsjuk på. Bloggen är inspirerande och hon delar med sig av både mode, inredning och mycket annat. 
 
Ha det fint!
 
 
 
Taggar: bloggtips, colorelle, instagram, tips;

Kommentera inlägget här :