Barnens julklappar

 
 
 
 
Taggar: Julklappar, barn, julafton;

The last kingdom, en vikingaserie

Vi har i juldagarna här avslutat säsong 1 av The last Kingdom, och jag måste säga att jag gillade den väldigt mycket. Den var ganska lättsam på ett sätt och krävde inte alltför mycket huvudbry. Huvudrollerna hade en bra jargong som fick oss att le och handlingen var spännande. Vad jag har förstått så är det en andra säsong på väg så vi kommer absolut att titta på den sen. Har ni sett den här serien? Den finns på Netflix. 
 
Det är år 866 och Uhtreds liv vänds upp och ner när han som liten pojke tas tillfånga av en dansk vikingahövdning. Hans far är en saxisk adelsman som stupar vid nederlaget i York och eftersom han aldrig var en god far sörjer Uhtred honom inte. När hela hans danska familj mördas bestämmer han sig för att hämnas men i kampen på hämnd som utmanas hans tro och han måste bestämma sig för om han är en saxare eller en dansk.
 
 
Taggar: netflix, the last kingdom, tips, tv-serie, vikingar;

God Jul!

Vi firar jul som många andra. Här kommer gårdagen i bilder. Hoppas att ni har en riktigt fin jul och att ni får umgås med nära och kära som gör gott för själen. Det är så viktigt. Jag ska visa vad familjen fick för julklappar men det får bli om ett par dagar när det har lugnat ner sig med firande. 
 
Kramis!
 
 
 
 
Taggar: god jul, julafton, julgran, tomte;