Bomstad camping

Vi är framme!
 
Det tog några timmar att ta sig hit men nu befinner vi oss på Bomstad camping och vi har både grillat mat, badat på stranden och undersökt lekplatserna. Det är mulet och svalt så vi får hoppas på bättre väder imorgon.
Barnen ligger i sängen nu och tittar på teve. Imorgon är planen att vi ska åka till Mariebergsskogen. Sedan vill vi även ta oss upp på stan. 
 
Hoppas att ni har det fint?! Vi hörs igen!
 
 
Taggar: Bomstad, Camping, husvagn, karlstad, semester, sommar;

Västerut

Packning pågår!
 
Imorgon ger vi oss iväg med husvagnen, och den här gången styr vi kosan mot Karlstad. Jag har fått bra tips av  Fröken M om campingar, restauranger och lite annat så att vi har ett hum om vad som finns. Det ska bli roligt att få se staden som jag hört så mycket om. 
 
Min syster sov här i natt och vi hade en härlig kväll igår med solsken, vin och lekande barn. I morse tog hon och jag en PW på 6.5 km. Det var så trevligt att få sällskap samtidigt som man motionerar, men det var lite i varmaste laget. Vi har haft det riktigt hett här idag. 
 
Jag ska försöka uppdatera från Karlstad, annars hörs vi när jag kommer hem!
 
 
Taggar: Solnedgång, karlstad, powerwalk, semester, sommar, träning;

Fredag med vänner och familj

Hej!
 
Jag har precis suttit ute på baksidan och njutit av några få regndroppar som stilla fallit. Tänk om vi kunde få ett riktigt ösregn istället! Våra gräsmattor är gula, allt är torrt och halvdött. Det är inte så juli borde vara.
Men däremot hade vi en riktig högsommarvärme igår och det var skönt eftersom vi mestadels har haft tjugo grader, mulet och blåsigt hela sommaren.
 
Det är fullt ös här hemma och det är rätt trevligt, alltså att vara hemma och ha full rulle istället för att vara borta ha ha det. Adam har en kompis här. Lars har varit ute och sprungit i spåret. Snart kommer syster och hela familjen hit. Lars har åkt iväg för att shoppa lite i Västerås. Jag och syster har planerat in en powerwalk. Och så är jag och Lars inne i nya planer för husvagnen. Vi täckte oss en tripp söderut. Men inget är bestämt eller bokat än så vi får se. 
 
Nu ska jag förbereda lite inför syster kommer. Ciao!
 
Taggar: sommar, trädgård;