Clownen

När vi städade i garaget hittade jag den här clownen i min låda som jag sparat från barndomen. Molly blev överförtjust i den så nu hänger den fint i hennes rum. Jag tycker att det är så roligt att fylla hemmet med minnessaker från min barndom, och även kunna låta barnen få glädjas över dem. 
Molly har mycket fina detaljer i sitt rum nu, det börjar bli dags att ta tag i pojkarnas rum och det blir en betydligt svårare uppgift eftersom dem har ett långsmalt rum och en stor våningssäng som tar stor plats. 
Men det är roligt att inreda och prova sig fram på olika sätt. Ens hem ska ju ändå vara en trevlig plats att vistas på.
 
 
Taggar: barnrum, clown, inredning, nostalgi;

Till grillplatsen

Hej!
 
Just nu haglar det och regnet vräker ner vilket jag tycker är jättemysigt. Vi blev tvungna att tända lamporna för att det blev så mörkt. För bara en liten stund sedan lös solen och vi var ute i garaget och rensade. Det får bli en vända till återbruket idag men först ska vi sitta här hemma och mysa medan det åskar. 
 
Igår när jag jobbade hela dagen skapade mannen min dessa två, en låda för förvaring och sittmöjligheter och ett avlastningsbord. Jag tycker att det blev så himla bra, frågan är bara hur vi ska måla dem. Vad tycker ni?
 
 
Taggar: avlastningsbord, bänk, grilla, inredning;

Drömmar

God morgon!
Hela familjen ligger och sover så jag smyger omkring här nere på nedervåningen för att göra mig i ordning för jobb. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Jag har drömt massor två nätter i rad nu och då känner man sig ju som att man varit vaken.
Har jag tur kanske jag kan få en sovmorgon imorgon på min lediga dag... fast egentligen är det nog ingen fara. Med dem sena kvällarna som blir för barnen så vaknar dem inte så hiskeligt tidigt längre. 
 
Jag ska ta en kaffe på jobbet och sedan är dagen igång. Ha det fint och ta hand om er!
 
Taggar: Selfie, drömmar;