Siljanbadets camping

Vi kom fram runt halv sex ikväll så det blev en sen middag. Barnen rusade bort till lekplatsen på en gång medan Saga nyfiket mumsade gräs och studerade sin omgivning. Det fick bli grillad korv, kött och potatissallad till middag eftersom det är så enkelt.
Vi var nog alla lika hungriga.
 
Vi har även hunnit med att doppa tårna i Siljan och kikat på en andmamma och hennes små ungar.
Nu är det kvällen och jag däckar nog tidigt med tanke på att jag jobbat idag.
 
Ha det fint! Jag hör av mig igen.
 
 
Taggar: Dalarna, Rättvik, Siljan, Siljanbadets camping, semester, sommar;

Clownen

När vi städade i garaget hittade jag den här clownen i min låda som jag sparat från barndomen. Molly blev överförtjust i den så nu hänger den fint i hennes rum. Jag tycker att det är så roligt att fylla hemmet med minnessaker från min barndom, och även kunna låta barnen få glädjas över dem. 
Molly har mycket fina detaljer i sitt rum nu, det börjar bli dags att ta tag i pojkarnas rum och det blir en betydligt svårare uppgift eftersom dem har ett långsmalt rum och en stor våningssäng som tar stor plats. 
Men det är roligt att inreda och prova sig fram på olika sätt. Ens hem ska ju ändå vara en trevlig plats att vistas på.
 
 
Taggar: barnrum, clown, inredning, nostalgi;

Till grillplatsen

Hej!
 
Just nu haglar det och regnet vräker ner vilket jag tycker är jättemysigt. Vi blev tvungna att tända lamporna för att det blev så mörkt. För bara en liten stund sedan lös solen och vi var ute i garaget och rensade. Det får bli en vända till återbruket idag men först ska vi sitta här hemma och mysa medan det åskar. 
 
Igår när jag jobbade hela dagen skapade mannen min dessa två, en låda för förvaring och sittmöjligheter och ett avlastningsbord. Jag tycker att det blev så himla bra, frågan är bara hur vi ska måla dem. Vad tycker ni?
 
 
Taggar: avlastningsbord, bänk, grilla, inredning;