Siljanbadets camping

Vi kom fram runt halv sex ikväll så det blev en sen middag. Barnen rusade bort till lekplatsen på en gång medan Saga nyfiket mumsade gräs och studerade sin omgivning. Det fick bli grillad korv, kött och potatissallad till middag eftersom det är så enkelt.
Vi var nog alla lika hungriga.
 
Vi har även hunnit med att doppa tårna i Siljan och kikat på en andmamma och hennes små ungar.
Nu är det kvällen och jag däckar nog tidigt med tanke på att jag jobbat idag.
 
Ha det fint! Jag hör av mig igen.
 
 
Taggar: Dalarna, Rättvik, Siljan, Siljanbadets camping, semester, sommar;

Clownen

När vi städade i garaget hittade jag den här clownen i min låda som jag sparat från barndomen. Molly blev överförtjust i den så nu hänger den fint i hennes rum. Jag tycker att det är så roligt att fylla hemmet med minnessaker från min barndom, och även kunna låta barnen få glädjas över dem. 
Molly har mycket fina detaljer i sitt rum nu, det börjar bli dags att ta tag i pojkarnas rum och det blir en betydligt svårare uppgift eftersom dem har ett långsmalt rum och en stor våningssäng som tar stor plats. 
Men det är roligt att inreda och prova sig fram på olika sätt. Ens hem ska ju ändå vara en trevlig plats att vistas på.
 
 
Taggar: barnrum, clown, inredning, nostalgi;

Midsommarbuffe

God kväll!
 
Efter jobb och pizza sitter jag nu och pustar ut och det är så skönt med kväll. Jag har haft ännu en mysig dag på jobbet men allra mysigast var det att träffa barnen. Dem var borta i ett dygn men det var fullt tillräckligt tycker jag. Vad vore jag utan min familj?
 
Lars var i Almunge hos min syster och firade midsommar. Dem åt gott, barnen lekte för fullt och så fick dem sova i husvagnen. De klarade sig utan regn men vaknade istället upp till en blöt midsommardagsmorgon. Själv har jag  skrattat så gott idag, och så bakade vi gofika åt våra kunder. Havreflarn med smörkräm emellan, supergott! Vi mixade smörkrämen med jordgubbar. Vi fick så mycket beröm för dem. 
 
Ikväll ska jag försöka vila för imorgon kör jag långpass, 7-21. God natt!
 
 
Taggar: Almunge, buffe, havreflarn, midsommar, smörkräm, sommar;