Soluppgång

På väg till jobbet fångade jag detta ögonblick, det kan inte bli en bättre start på dagen än så här. För en extremt trött morgonperson som jag är, så är det här den bästa tiden på året. När det blir ljusare och man äntligen får upp ögonen utan att storkna av trötthet. Det är nästan som när man dricker kaffe, ungefär samma effekt faktiskt.
 
Tänk om jag hade haft min systemkamera med mig istället, då hade jag kunnat stanna någonstans vid vägkanten och fotat det magiska. Finns det något vackrare än himlen? Jag tror inte det...
 
 
Taggar: soluppgång;

Våren

Vi har nu kommit en bit in i mars och våren visade sig från bästa sida idag. 
Vi har redan hunnit med två födelsedagar, en 1-årig bröllopsdag och ett 1-årskalas den här månaden.
Jag ser fram emot de kommande månaderna efter en riktigt trist vinter. 
Sommaren har börjat planeras lite smått men mest av allt vill jag bara vara hemma med familjen. Jag tänker mig mycket grillkvällar, stranghäng och familjetid.
 
För första gången i mitt liv har jag betald semester och det är också något att se fram emot. Det är så viktigt för mig att få finnas till för mina barn när de är små. Det är något vi båda har strävat efter, jag och mannen min. Tiden flyger verkligen förbi och redan nu med en sju-åring i familjen känner jag att hans behov av friare tyglar har ökat. Hualigen så tufft det är. Eller är det bara jag som är lite blödig? 
 
Googlade och såg att 1 år som gifta innebär bomullsbröllop, hahaha.
 
Hur långt har ni hunnit i ert äktenskap?
 


Taggar: 40-talstema, bomullsbröllop, bröllop, kalas, temafest, vår;