Baksidan

Har jag nämnt att jag planterade lite grönsaker för några veckor sedan? Nu börjar dem äntligen att titta upp ur jorden, superroligt när man faktiskt lyckas. Jag har ju inte särskilt gröna fingrar så för mig är det verkligen stort. Jag satte även bondböna i en kruka som har tagit sig fint. Sen om det blir något mer får vi väl se, men jag hoppas på det.
 
Fotbollen blev inställd idag eftersom det har regnat från och till hela dagen, men nu skiner faktiskt solen. Jag satt ute en stund tidigare idag och solade, det var så härligt men Saga var nog den som njöt mest av att få komma ut. Hon satt i buskarna och gnagade länge, länge. 
Jag ska nog gå ut en stund igen innan kväller. Man måste ju passa på liksom!
 
 
 
 
 
 
Taggar: Kanin, sommar, trädgård;

Landet

Hejsan svejsan!
Hoppas att ni har det fint i regnet! Vi har varit ute på landet på morgonen för att hämta lite saker i husvagnen. Det var så grönt och vackert. Hunden blev lycklig över att få lite sällskap, tuppen gal och katten kurrade. Så underbart att se barnen springa omkring i det fria. 
Lite färska ägg fick vi med oss också. Jag swishade mamma en slant som tack. 
 
Efter en lunch bestående av pytt i panna och ägg så sitter vi nu och latar oss lite innan det är dags att hämta storebror på skolan. Solen tittar fram lite blygsamt så jag längtar redan ut igen. 
 
Men först får det bli en kaffe tror jag. Ciao!
 
 
 
 
Taggar: färska ägg, härkeberga, höns, landet, pytt i panna, sommar, tupp;

Sommarregn och sommarfest

Som jag sagt förut så älskar jag sommarregn.
I morse när jag vaknade var jag på ett uruselt humör, förmodligen för att jag kände mig så trött och slut. Jag skickade iväg den stora grabben till skolan och följde med den andra till förskolan, sedan gick jag hem och myste/busade med Molly i soffan. När det var dags att hämta A igen så regnade det på oss när vi gick och då blev jag genast på gott humör! Helst av allt skulle jag vilja vara ute och promenera i regnet, väldigt knasigt måste jag erkänna. 
 
Lite synd är det förstås att det regnar eftersom det är sommarfest på skolan idag. Planerna har ändrats så att vi istället ska sitta i matsalen och det är ju inte alls lika mysigt, men men...
 
Jag plockade in lite syren idag och ställde på bordet. Det muntrar också upp en sån här kulen dag. Vi har jättemycket av det runt omkring oss. Varför köpa blommor när man kan plocka det gratis liksom :)
 
 
Taggar: hummelsta skola, regn, sommar, sommarfest, syren;