Glädjande besked

Igår kväll pratade jag med syster och gav henne glädjande besked om att jag ska få ledigt i jul. Vi blev båda lika glada för då kan vi äntligen umgås och fira jul ordentligt på en av årets finaste dagar. Jag saknade det så sjukt mycket förra året när jag jobbade och jag var så rädd att jag skulle få jobba i år igen.
Familjen är otroligt viktig för mig, och ännu viktigare är det att få vara med våra barn. Om min mamma inte hade varit med under mina första jular hade jag säkert varit ledsen över det, så det ska bli helt fantastiskt faktiskt. Jag ser fram emot god mat, julmusik, julgranen som lyser, glögg, Kalle Anka och allt det där.
Taggar: Systrar, familj, kärlek;

Bullar med saffran och vanilj

Det blev inte att jag hängde upp julgardiner idag. Istället hoppade jag på ett bullbak istället och barnen älskade dem. Jag blandade nämligen i lite saffran i bullarna och fyllde dem med vaniljsocker. Det blev kanongott!
Pojkarna är just nu fullt sysselsatta med att pyssla med gamla mjölkpaket, messmörspaket och dyligt. Idéerna sprutar för fullt, hihi. Själv håller jag på att tvätta handdukar i tvättstugan. Jag behöver torktumla dem för att få dem mjuka så jag använder den gemensamma tvättstugan på gården. Inte något jag är överförtjust i men jag vet inte annars hur jag ska få dem mjuka.
 
Imorgon hoppas jag ha energi till lite brödbak, och så måste jag handla. Jag har Molly hemma imorgon så vi får ta lite tjejtid tillsammans. Det är alltid mysigt. Dock är hon extremt trotsig och tjurskallig just nu så vi får väl se hur "mysigt" det blir, hahaha.
 
 
Taggar: bullar, pyssel, saffran, tvättstuga;

En litet snabbt hallå

Hej! 
Jag är hemkommen från ett möte på jobbet så nu ska jag snart hämta barnen på skola/dagis. Jag tänkte bara jag skulle visa ytterligare en bild på mig och syster från i lördags. Jag pratade med henne igår och hon sa att det var en av dem bästa kvällarna som hon nånsin varit med om. Det är väl ändå ett gott betyg?!
 
Jag ska börja planera idag vilka julgardiner som ska hänga var. Molly tjatar på mig att vi måste hänga upp allt julfint så det är väl bäst att jag gör som hon säger, hihi. 
 
Ha en riktigt fin måndag.
 
Taggar: Systrar, spa;