Kortare och mörkare

Hej!
Jag tittar in för ett snabbt hallå för snart måste jag bege mig mot jobbet. Min mamma och alla barnen har precis åkt iväg så det är alldeles tyst hemma nu. 
Jag var hos frisören idag och det var verkligen på tiden. Nu är det kort och mörkt igen. Jag brukar alltid tycka om att sitta hos frisören och bli ompysslad men idag hade jag så mycket i huvudet att jag inte riktigt kunde koppla av. Tankarna surrade och jag kände mig stressad att åka hem innan jobb. 
 
Solen skiner ute och det blåser inte alls lika mycket som igår. Men kyligt börjar det bli, bra tycker jag för det har varit så himla varmt den här hösten än så länge. Jag gillar den krispiga frostiga luften som kommer nu. 
 
Nä, nu måste jag åka. Ha det så fint! Och trevlig Halloween på er :)
 
 
Taggar: Selfie, frisör, halloween, hår, hårfärg;

Ölbryggning på hobbynivå

Leedig måndag!
Och det känns så underbart efter en lång jobbhelg som tar väldigt mycket på krafterna. Men inte bara det, dessutom är det ju höstlov och alla tre barnen är hemma med mig. Det betyder att jag inte behövde gå upp i morse för att ordna frukost och skicka iväg pojkarna till skolan. Jag kunde ligga kvar och dra mig i sängen så länge jag kände för det (vilket blev till klockan åtta för sen protesterade barnen vilt).
 
Jag och Molly var dock in till stan ganska tidigt för att handla mat och bocka av några ärenden på stan. Nu står lunchen på spisen och jag går runt i fulmyskläder och tvättar för fullt. 
 
Visst har jag nämnt att min man brygger öl på hobbynivå? Han har alldeles nyligen börjat och har redan hunnit med flera omgångar. Men den här gången lyckades han så bra att till och med jag tyckte om den. Jag dricker inte ens öl men den här var lättdrucken och fräsch. Han fick lova mig att göra om denna en gång till. 
Jag är glad för ens skull eftersom vi båda är kreativa människor som suktar efter att skapa något mest HELA TIDEN. Och när man lyckas med något man skapat är ju det ett riktigt lyckopiller. 
 
Har ni någon oanad talang eller en rolig hobby?
 
Taggar: hobby, kreativitet, ledighet, måndag, ölbryggning;

Det här med rätt belysning

Jag älskar nu när mörkret börjat smyga sig på och vi får tända levande ljus och små lampor i fönstret. Det ger ett sånt fin sken i rummen. Och jag försöker att städa på eftermiddagarna så att man kan slappna av när kvällen kommer, då blir det mycket mer trivsamt. Ett stökigt hem kan få mig på riktigt dåligt humör, eller så blir jag väldigt oinspirerad till att göra något alls. 
 
Jag skulle behöva köpa lite fler lampor till barnens rum så att det blir lika trivsamt där. Det känns som att en tur till Ikea skulle passa bra just nu, men eftersom vi blev tvungna att köpa en ny diskmaskin den här månaden så känns inte det som något jag vill eller kan prioritera just nu. Julen är ju faktiskt här snart och då är det julklappar som ska inhandlas. 
 
Har ni börjat handla julklappar redan?
 
 
Taggar: belysning, inredning, sovrum;