Päron och Idol

God kväll!
 
Jag har ännu en ensamkväll för mannen är kvar på jobbet och kommer hem sent. Jag tittar på idol och smaskar på päron. Jag ska upp tidigt imorgon bitti så det lär inte bli sent.
Min dag har bestått av jobb, utvecklingssamtal med Oliver och sedan eftermiddagsmys med barnen. Vi var alla trötta så vi tittade på filmen Troll och dansade loss till musiken. 
 
Imorgon är det fredag och det ska bli så härligt att få vara hemma med familjen. Är inte helgen det allra bästa på hela veckan ändå?
 
 
Taggar: idol, päron, torsdag, tv4, utvecklingssamtal;

Lejonkvinnan

Jag har sett en sådan fin dansk film som jag bara måste tipsa om. Den är från 2016 och är en vacker dramafilm som handlar om utanförskap, om att våga stå upp för sig själv och följa sina drömmar.
 
 
Den utspelar sig under tidigt 1900-tal och handlar om Eva som föds med en extremt ovanlig sjukdom som gör att hennes kropp är helt täckt med hår. Fadern, spelad av Rolf Lassgård, skäms över sin dotter och vägrar låta henne vistas utanför hemmet. Eva växer upp med en stor sorg över att vara ful och annorlunda. Detta är absolut sevärt och får en att tänka till på dagens fördomar som faktiskt finns överallt.
 
Nu ska jag bege mig iväg till jobb så ha en fin kväll alla!
 
 
 
 
 
Taggar: drama, filmtips, hypertrikos, rolf lassgård, utanförskap;

Magövningar

Idag fick jag Inspiration av Ida Warg och körde ett svettigt magpass. Det var verkligen välbehövligt för usch vad jag behöver träna upp magmusklerna, haha. I veckan ska jag försöka boka in en PW med Maria också för jag längtar ut, särskilt att få gå i skogen. Jag fick mersmak när jag var ut sist med barn och man. 
 
Nu är jag på väg till jobbet och ska avverka några timmar där. Det var ett tag sen så jag kommer väl att vara alldeles förvirrad, hihi. Ha en fortsatt fin tisdag!
 
 
Taggar: PW, magmuskler, träning;