Fredagsmyset inlett

God kväll i stugorna!
 
Hur mår ni? Jag känner mig alldeles utpumpad och seg efter två utbildningsdagar och jag känner inte alls för att jobba imorgon. En dag ute i höstluften hade varit betydligt bättre, men men... Jag är ju ledig nästa helg och har även lite roliga saker inplanerade då så jag får hålla mig lite. 
 
Igår såg jag förresten den nya King Arthur-filmen med Charlie Hunnam. Fy alltså, inte alls min typ av film. Jag måste säga att det är en av dem sämsta filmer jag sett. Har ni sett den? Vad tyckte ni?
 
Imorgon är en riktig långdag så vi får höras efter helgen istället! Ha det fint så länge ♥
 
Nya tapeten är uppe. Nu ska vi bara bestämma vad vi ska sätta upp och var.
Taggar: Vardagsrum, fredag, fredagsmys, sämsta filmen;

BPSD-utbildning

Vilken dag!
Idag har jag suttit på utbildning mellan 8 och 16, och enbart pratat demenssjukdomar och hur man kan förebygga symtomen. Det är förstås väldigt intressant men är väldigt tröttsamt också eftersom man inte är van vid att sitta. Hur kan ni, som arbetar på kontor och liknande, göra det varje dag varje vecka?
 
Nu är jag hemma hos familjen igen, vardagsrummet är färdigtapetserat och middagen snart klar. Somliga har det bra, hihi. 
Min äldsta son är bättre och börjar bli rastlös. Det passar bra eftersom min man är hemma ensam med barnen i helgen. Då kan dem hitta på något trevligt istället för att sitta hemma och tråka. 
 
Imorgon har jag ännu en utbildningsdag och så jobbar jag hela helgen, en riktig långvecka det här. Hur ser er vecka ut?
 
 
Taggar: bpsd, demens, utbildning, äldreomsorg;

Feber och sömnbrist

Hej hej från sjukstugan!
 
Oliver har feber idag med och ligger med pyjamas i soffan. Jag själv har sovit så lite i natt att timmarna kan räknas på en hand. Oliver yrade, pratade och rullade runt i vår säng hela natten. Det känns som bomull i huvudet så jag försöker att inte anstränga mig för mycket, jag vet ju hur dålig jag är på det här med sömnbrist. 
 
Min man kommer förmodligen att få vara hemma imorgon eftersom jag har utbildning på jobbet så den här veckan blir inte alls som den först var planerad. Men så är det ju med hösten, då kommer alla sjukdomarna på löpande band. Har ni hunnit med någon förkylning än? Vi har klarat oss fram tills nu. 
 
Nu ska jag ta en till kaffe och försöka överleva den här dagen...
 
 
Taggar: Skogen, feber, förkylning, hösten, sjukstuga;