Födelsedagsbarn

God morgon!
 
Solen strålar och jag har precis suttit ute och druckit kaffe i den härliga morgonluften. Jag och Molly gick ut efter att pojkarna gått iväg för att slänga lite sopor och skräp, och medan jag drack kaffe fick hon ett äpple att smaska på. 
Jag älskar den här perioden av året, och jag bara hoppas att den här sommaren kommer att bli fantastisk, vädermässigt alltså. Förra året var det bara mulet och halvvarmt. Det gick knappt att bada på stranden, åtminstone inte för vår familj som är lite frusna av oss och vi kunde inte sitta ute riktigt på kvällarna utan att behöva sätta på .oss en massa kläder. 
Nej jag verkligen tummarna för det här årets sommar!
 
Idag har vi ett födelsedagsbarn i familjen. Adam blir 7 år, äntligen får han kalla sig sjuåring. Han fick en "mina vänner"-bok av oss, och ett piratskepp i 3D att pyssla ihop. Han blev jätteglad, som tur var för det är inte lätt att köpa present till honom. 
Efter skolan ska vi åka och köpa presenter för pojkarna ska på kalas imorgon. Och sedan kommer mormor och Ukki över på middag. 
 
 
 
Apropå middag så åt vi något himla gott igår som nästan hela familjen gav tummen upp för. Min man tyckte att det blev lyckat och det överraskade mig eftersom det var en vegetarisk rätt, halloumigryta med röda linser och bulgur. Den var superenkel att göra så detta kommer jag att göra igen. 
 
 
 
Nu ska jag ordna lite lunch så hade det fint så länge!
Taggar: födelsedag, röda linser, vegetariskt, vår;

Kommentera inlägget här :