Min dag i bilder: skolstart, shopping och middagstips

God kväll! 
Hur har ni det? Har ni haft en skön start på veckan? Det har i alla fall jag. 
Jag installerade en stegräknare på min telefon för några dagar sedan och jag går en hel del steg trots att jag är ledig vilket jag inte trodde faktiskt. Ibland känns det som att jag inte gör så mycket men kollar jag av checklistan så är det en hel del punkter. Märklig det där, eller hur?
 
Jag skolade in pojkarna i morse som var väldigt förväntansfulla inför den första skoldagen. Tänk att jag har en förstaklassare och en andraklassare. Helt galet!
 
 
Jag var in till stan med Molly och köpte skor till oss båda. Jag hittade dem här som var så sköna. Plus att dem var väldigt snygga enligt mig. 
 
 
Vi drog till Maxi och handlade, och som tur var hade dem extrapris på kikärtor vilket var perfekt eftersom jag hade planerat att göra min goda kikärtsgryta. Den blev som alltid lika smarrig och allting gick åt. Hur sjutton ska jag få till det där med matlådor, tycker alltid att jag gör mycket men sen går det åt i alla fall. 
 
 
Nu är det kväller och jag ska packa barnens väskor inför morgondagen. Sen blir det Idol på teve, tittar ni på det? Jag kan inte låta bli, särskilt inte nu i början. Då är det extra kul. Eller vad tycker ni? Min man tycker mest att det är pinsamt. Jag tycker att det är underhållning, hihi.
Taggar: Shopping, Skor, intersport, kikärtsgryta, middagstips, skolstart;

Kommentera inlägget här :