Så mycket att se fram emot

God morgon!
 
Lördagsmorgonen startade så lugnt och skönt runt halv åtta då barnen kom smygande ner för trappen. Efter lite frukost och plock här hemma åkte jag, mannen och Molly in till stan för handla.
Nu är vi hemma igen och jag kom att tänka på allt trevligt som kommer att hända en månad framöver. Jag måste få berätta för jag ser verkligen fram emot det!
 
 
Nästa helg är jag ledig och den kommer jag att spendera med min syster. Vi ska gå ut och äta, och förhoppningsvis se Fifty shades på bio. Men jag har problem med att boka. Har ni någon aning om hur det funkar? Går den inte nästa helg, eller kan man inte boka för långt i förväg??
 
 
I mars i år firar jag och mannen tio år tillsammans så därför har vi bokat en natt på hotell Norrtull. Min syster kommer att ta barnen och vi ska spendera ett dygn i storstan och bara ha det mysigt och fint. Jag längtar galet mycket!
 
 
I slutet på mars så bokade jag och svägerskan en stuga tillsammans. Jag som sa att det inte skulle bli någon mer tripp dit, hahaha. Men det ska bli himla kul att få umgås bara hon och jag. Jag har lovat mannen att jag bara ska handla det mest praktiska den här gången. Vi får väl se hur det blir med den saken ;)
Taggar: Gekås, Ullared, biograf, fifty shades of grey, hotell norrtull, stockholm, uppsala;

Kursdag och brist på dramafilmer

Det blir ett snabbt hej för mig eftersom jag snart ska åka och jobba. Jag var iväg på utbildning på förmiddagen och kom bara hem för lite lunch. Kursen handlar om psykiska sjukdomar och hur man tidigt ska kunna förebygga detta. Oerhört intressant!
Vi människor känner oftast till dessa sjukdomar och vet på ett ungefär vad det är för något, men hur dem ska bemötas är svårare. Vi vet inte vad vi ska göra med dem som mår väldigt dåligt på olika sätt. Jag tror att detta kan hjälpa mig både privat och på arbetet. 
 
Till något helt annat.
Igår såg jag på en film men den var inget vidare så det blir inget jag tänker tipsa om. Jag tycker att det är svårt att hitta en riktigt bra film nu för tiden. Serierna verkar vara dominerande just nu och även om jag själv ofta väljer det så saknar jag ibland filmerna som bara kräver fokus för en kväll. Håller ni inte med?
Långfilmerna handlar oftast om rymden eller framtiden och är så flummiga på något sätt. Jag skulle vilja hitta en riktigt bra dramafilm, det är min genre och oftast det som väcker mest känslor hos mig. Det kanske ni har märkt?
 
Nu ska jag åka så ha det fint idag! Njut av fredagen :)
 
Taggar: filmnörd, fredag, kurs, psykiska sjukdomar, utbildning;

En alldeles egen

Idag fick vi ett paket i brevlådan och när jag berättade för Molly att det var till henne var lyckan total. Hon försökte stjäla till sig räkningen också men jag fick snällt förklara att det var mammas. 
Hon har länge pratat om att hon ville ha ett eget fotoalbum precis som sina bröder fått och nu äntligen fick jag tummen ur och ordnade det. 
 
Jag tänkte att jag skulle beställa fler, särskilt från vårt bröllop men även från andra tillfällen. Det är ju så roligt med fotoböcker! Dessutom är det bra för barnen så att dem kan titta tillbaka och minnas. Och det är ju så otroligt lätt och smidigt att framkalla bilder idag. Har ni också varit duktiga och framkallat foton?
 
Hennes favoritfärg är grön just nu så jag hade inte mycket val när det kom till färg, hihi.
Taggar: fotobok, foton, framkallning, fuji, paket;