Core-pass och jobbmöte

Jag är så glad för jag har gjort det igen!
Den här gången var det min tur att dra med mig min vän M för att köra ett Core-pass på Friskis. Det var så fruktansvärt jobbigt men också precis det jag behövde. Jag kommer att ha världens träningsvärk imorgon men det var kul!
Dock var jag ju sjukt dålig i dem olika övningarna, jag hoppas att jag kommer bli bättre efter några gånger så att det inte känns som att jag gör allt halvdant. 
 
Förmiddagen var väldigt lugn. Jag skickade iväg killarna till skolan och pysslade sedan i köket medan dottern satt och ritade. 
Jag var på möte på jobbet där det pratades mycket bra saker, en del mindre bra och en del nyttiga. Vi får väl se hur den närmaste framtiden kommer att se ut. Inte för min del utan jag menar hur strukturen på arbetsplatsen kommer att se ut. 
 
Imorgon har jag dock en ledig dag och den tänker jag njuta av! Vad ska ni göra?
 
Taggar: core, friskis och svettis, träning;

Mör men peppad

Oj vad slut jag är! 
Det blev ett jympapass på Friskis och Svettis på eftermiddagen och det var så roligt, jobbigt och peppande.
Vi har haft så roligt idag hela familjen och jag har haft en massa energi som jag inte känt av på länge faktiskt. Kanske är det all sol i veckan som gjort att jag känt mig så pigg.Efter passet kände jag mig mör och lite glad, nu vill jag verkligen komma igång med detta. 
 
För sex år sedan när jag skrev in mig på Friskis första gången var jag inte alls lika stark som jag är idag. Därför tror jag att detta kommer att gå bättre än sist. Jag hoppas åtminstone på det.

Idag när vi var ute efter lunch så föll det massor av snöflingor och det var så vackert! Även om jag egentligen längtar till våren så är detta rätt mysigt också. Och barnen älskar ju att kunna åka pulka. 
 
Nu ska jag mysa i soffan resten av kvällen och planera nästa pass. Sov gott!
Taggar: friskis och svettis, jympapass, söndag, vinter;

Siggebacken

God morgon!
 
Har ni precis vaknat? Vi har redan varit ute och åkt pulka hela familjen, och oj vad kul vi hade! Vi gick till en ny backe här i Hummelsta och jag hade nog inte insett hur brant den var för jag fick magont till en början när jag såg barnen svisha ner. 
Men sen provade jag några gånger och det var jättekul. Fort gick det och snön yrde upp i ansiktet. Det behövdes inte så lång stund ute för vi har tio minus ute så det biter ordentligt i kinderna. 
 
 
Nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe. Vi ska in och handla om en liten stund, och hämta ut ett paket från Jotex. Senare kanske vi träffar några vänner för mer pulkaåkning, och så tänkte jag åka på ett gympapass på friskis ikväll. En härlig söndag med andra ord. 
 
Jag har lite problem att ladda upp bilder. Har ni märkt av problemen på blogg.se? Tycker ofta att det är bekymmer numera, lite tråkigt faktiskt. 
 
Ha det fint så hörs vi igen!
Taggar: hummelsta, pulkaåkning, siggebacken, vinter;