Så mycket att se fram emot

God morgon!
 
Lördagsmorgonen startade så lugnt och skönt runt halv åtta då barnen kom smygande ner för trappen. Efter lite frukost och plock här hemma åkte jag, mannen och Molly in till stan för handla.
Nu är vi hemma igen och jag kom att tänka på allt trevligt som kommer att hända en månad framöver. Jag måste få berätta för jag ser verkligen fram emot det!
 
 
Nästa helg är jag ledig och den kommer jag att spendera med min syster. Vi ska gå ut och äta, och förhoppningsvis se Fifty shades på bio. Men jag har problem med att boka. Har ni någon aning om hur det funkar? Går den inte nästa helg, eller kan man inte boka för långt i förväg??
 
 
I mars i år firar jag och mannen tio år tillsammans så därför har vi bokat en natt på hotell Norrtull. Min syster kommer att ta barnen och vi ska spendera ett dygn i storstan och bara ha det mysigt och fint. Jag längtar galet mycket!
 
 
I slutet på mars så bokade jag och svägerskan en stuga tillsammans. Jag som sa att det inte skulle bli någon mer tripp dit, hahaha. Men det ska bli himla kul att få umgås bara hon och jag. Jag har lovat mannen att jag bara ska handla det mest praktiska den här gången. Vi får väl se hur det blir med den saken ;)
Taggar: Gekås, Ullared, biograf, fifty shades of grey, hotell norrtull, stockholm, uppsala;

Kommentera inlägget här :