Benissa

Igår berättade ju jag på bloggen att jag hade något väldigt roligt framför mig som jag ville berätta om. Och nu tänkte jag avslöja vad det handlar om. 
Vi ska nämligen åka utomlands hela familjen! Tillsammans med några vänner ska vi åka till Spanien i oktober. Det ska bli så otroligt roligt att få göra detta så jag vet inte hur jag ska orka vänta. 
Vi har bokat ett hus med liten trädgård och egen pool, perfekt för barnen och oss själva. Det ligger vid havet och nära stranden, och det är nära till affärer också så det kan inte bli bättre. 
 
Huset ligger i en liten stad som heter Benissa och av bilder på google att döma så ser det otroligt vackert ut. Håller ni inte med?
 
 
 
 
Taggar: benissa, längtar, oktober, semester, spanien;

Tisdagsträning

Hej!
Vi har en solig dag och minusgrader idag så humöret är på topp. Jag har tränat och ätat en lunch på äggröra, champinjoner och grönsaker så jag känner mig riktigt duktig. 
Om en liten stund ska jag åka till jobbet men det blir ett jobbrelaterat ärende på stan först. 
 
Jag ska berätta något roligt för er men det kommer nog först imorgon då jag slutar tidigt på jobbet. Vi har  bokat upp något längre fram i år, det ska bli såå roligt! 
 
Nu måste jag göra mig i ordning. Kram kram!
 
 
Taggar: lunch, träning, äggröra;

Ingefärsshot med gurkmeja och kanel

Jag gjorde en ny ingefärsshot i helgen och den här gången blev det en blandning av gurkmeja och kanel. Jag har hört att gurkmejan ska ha otroligt bra antiinflammatoriska egenskaper, och kanelen är bra för att reglera blodsockret. 
Dock tycker jag att kanelen inte alls blandade sig bra, trots att jag skakar och försöka blanda runt det varje gång. Men den är god och verkar faktiskt ha trollat bort halsontet jag hade i lördagskväll. Toppen, eller hur!
 
Taggar: gurkmeja, ingefärsshot, kanel;