Vårt lilla krypin

God morgon!
Nu är vi inne i januari och som efter varje nyår känns det lite som en nystart. Men jag är inte sån som ger mig själv nyårslöften. Jag får istället en massa inspirationskänslor som får mig att vilja bli lite bättre, lite gladare och lite piggare. Det är en härlig känsla!
 
Igår städade vi bort julgranen och alla tomtarna, och så möblerade vi om också. Vi har känt länge att Oliver har varit behov av ett eget rum. Vi provade redan förra året men då var det för tidigt så vi bytte tillbaka eftersom han hellre ville sova ihop med sin bror.
Nu gör vi ett nytt försök så får vi se. Vi vill ju ändå att det ska kännas rätt för honom. I morse sov alla tre barnen till halv åtta och båda pojkarna var så nöjda när dem kom upp så det känns som att det kanske var ett bra beslut den här gången. 
 
Om det är så att han vill ha kvar sitt rum kommer vi att avskärma vardagsrummet med en tillfällig vägg. Det går alldeles utmärkt att göra det, visserligen blir det ett ganska litet krypin för oss men det spelar ingen roll eftersom vi bara sover där. Och det var rätt mysigt faktiskt att låta barnen ha övervåningen för sig själva. 
 
Nu ska jag göra mig i ordning för en tur in till stan. Det måste handlas mat, julmaten börjar ta slut ;)
 
 
 
Taggar: barnrum, kök, sovrum;

Kommentera inlägget här :