Påskafton

Det har varit en underbar vårdag idag så därför känns det lite tråkigt att jag inte har kunnat njuta av den.
Jag har jobbat hela dagen och bara varit hemma ett par timmar efter lunch. Men samtidigt har jag haft en väldigt trevlig dag också, både på jobbet och den lilla stund jag var hemma så jag tänker inte klaga.
 
Mellan 13.30 och 15.30 som jag var hemma hann jag med att både fika i solen, vila en stund på sängen och duscha. På jobbet har det bjudits på påskbord och goda räkcrepes, vi hade inte alla våra kunder hemma så vi fick rå om dem som var kvar hemma lite extra. Sånt är alltid mysigt.
 
Imorgon har jag sovmorgon och det ska bli så skönt efter den här dagen. God natt!
 
 
Taggar: jobbhelg, påsk, påskafton, tulpaner, vår;

Morotskaka och Jambalaya

Det blev en sån fin fredag och jag är så nöjd med dagen, en skön känsla så här på kvällskvisten.
Våra vänner kom över på eftermiddagen och då dukade jag fram fika med detsamma. Jag bjöd på morotskaka med citronfrosting som jag bakade igår. 
Efter fikat promenerade vi bort till skolan och lekte där ett bra tag. Barnen hade jätteroligt men det slutade med tårar då yngsta barnet ville leka mera trots att vi varit ute så länge, och Molly snubblade på sina egna fötter och började gråta. Adam blev sur och gick hem i ren trots. Haha, småbarnslivet i ett nötskal!
 
När vi kom hem doftade det gott i köket av maten som puttrade på spisen. Vi åt Jambalaya och färskt bröd, så enkelt men ändå så gott. 
Efter maten råkade min man få syn på Påskharen som precis försvann runt kröken och barnen hittade till sin stora glädje Kinderägg på baksidan. 
 
Nu sover barnen gott och jag ska också krypa till sängs. Imorgon startar min jobbhelg och det blir ett långpass till en början. Ha det fint och sov gott!
 
Taggar: jambalaya, kinderägg, långfredag, morotskaka, påsk, påskharen;

Långfredagen

Idag har vi varit i Västerås och handlat, både på Ica Maxi och Webbhallen. Vi tvättade i bilen och så var vi också in på Mio och kikade på soffor, mest för att se utbudet IRL och provsitta dem. Vi börjar bli ganska på det klara vad vi vill ha, men det är svårt att välja! Vad har ni för soffor?
 
Igår såg jag en serie på SVT Play som jag tyckte var riktigt bra. Den heter Minityrmakaren och är en BBC-dramatisering i tre delar. Den är perfekt att se på när man vill bänka sig i soffan hela kvällen. 
 
Snart kommer några vänner över för lite middag och mys så jag ska göra klart det sista. Glad påsk på er alla och hoppas att ni får en fin dag!
 
Taggar: Erikslund, Västerås, bbc, drama, filmtips, kostymdrama, långfredag, tv-serie;