Huskurer från bokrean

Hej! 
Idag var sista utbildningsdagen och jag är riktigt glad över att jag fick den här chansen. Att få lära sig mer om psykiska sjukdomar är något som många fler borde få göra eftersom det finns överallt i samhället, och när man får hjälp tidigt kan man förhindra så mycket lidande. Verkligen lärorikt. 
 
 
Jag köpte den här boken på bokrean eftersom jag tycker att det är så roligt och intressant med såna här hälsokurer. Det finns en massa knasiga kurer som jag aldrig hört om men som tydligt har varit väldigt vanliga för inte alls länge sedan, som vinägerindränkta strumpor eller ett pepparrotshalsband. 
 
Det är något som jag tänkt mycket på i mitt jobb och även privat, hur mycket läkemedel vi trycker i oss. Det är piller för huvudvärk, ledsmärta, feber och halsont. Och hur mycket kortisonsalver har inte jag smörjt mig med dem senaste åren för mina eksem?? Hur mycket har dem hjälpt mig egentligen? 
Nej, jag tror vi måste bli bättre på att ta hjälp av naturen. Den finns där hela tiden men vi är för upptagna och bekväma så vi ignorerar den helt. 
 
Det var lite reflektioner som jag tänkt mycket på. Håller ni med?
 
Taggar: Shopping, bokrea, böcker, huskur, läkemedel;

Kommentera inlägget här :